Kontakt og booking

Få en fantastisk aften med Kenneth K.

Kenneth K. er kendt fra Musikquizzen på P4, som hver søndage trækker over en halv million lyttere til radioen.

Det er sjovt at quizze til en firmafest, fredagsbar eller julefrokost. Kenneth har kategorierne klar og I kan dyste i et hav af forskellige kategorier, f.eks. om musik i 80’erne eller 90’erne.

Skriv direkte til Kenneth:

Emnerne behøver dog ikke begrænse sig til musik – det kan også handle om emner fra din arbejdsdag eller være ti spørgsmål i virksomhedens historie. Quizzen kan skræddersyes til dig!

Kenneth K. vil styre din quiz med sikker hånd. Han vil gøre det til sjov oplevelse for alle at deltage og krydre det med underholdende anekdoter. En quiz vil samle alle til festen og giver dem noget at snakke om resten af aftenen.

Kennneth K. vil give jer den perfekte start på en god aften!

DET SIGER VIRKSOMHEDERNE

“Kenneth gør altid et supergodt indtryk med sin velforberedte, underholdende og afslappede stil, og hans “show” formår hver gang at samle og engagere medarbejderne”. (Læs mere)

Henrik Fuglsang
Direktør
, Nyhavn Rejser

“Et show fyldt med selvironi, uhøjtidelighed og et snert af stand-up-komik… godt blandet med en forfærdelig stor viden om musik.” (Læs mere)

Bettina Küsch
Festivalkoordinator
Jelling Musikfestival

“Kenneth K var en kæmpesucces til vores fest og tog festdeltagerne med storm med sin underholdende og charmerende facon som vi kender fra radioen.”

Claus Juul Hansen
Managing Partner
Kromann Reumert

“Med hans velkendte stemme, underholdende attitude og professionelle indstilling fik vi leveret vores budskaber på en måde, som gjorde deltagerne glade og fastholdt dem fokuserede igennem hele præsentationen.” (Læs mere)

Oliver Somers
Lufthansa Group

“Kenneth var veloplagt quizmaster og det helt rigtige valg, for han førte med sikker hånd forsamlingen, og deltagerne fik en alle tiders eftermiddag”.

Jacob Holst
Arrangementskoordinator

Godset, Kolding


Skriv direkte til Kenneth – uforpligtende