Kontakt & Booking: Kan jeg hjælpe dig?

Du kan quizze med mig. Jeg vil gerne styre din quiz, hvis du er i gang med at planlægge et arrangement – også hvis det er online.

Jeg har lavet “Musikquizzen” på DR i 15 år. Et sted mellem 600.000 og 700.000 danskere lytter “Musikquizzen” til hver weekend.

Men det er ikke kun sjovt at quizze i radioen. Det er også sjovt at quizze til en firmafest, fredagsbar eller julefrokost. Hvis du planlægger en quiz, så kan jeg hjælpe dig.

Skriv direkte til Kenneth:

Vil du quizze med Kenneth K?

Jeg har selvsagt en stor musikviden. Den bruger jeg hver søndag som vært på “Musikquizzen”. Men quiz-teknikken kan faktisk bruges på alle emner, Jeg kan hjælpe dig med at lave en god quiz – uanset emnet.

Det fantastiske ved en quiz er, at det aktiverer folk. Du skal ikke sidde passivt og opleve en quiz – du skal være med. En quiz tilfører energi og stemning til dit arrangement.

Derfor er det også vigtigt at have en erfaren quizmaster med på holdet. For quizzen skal være sjov for hele selskabet. For alle gæsterne. For samtlige mødedeltagere.

Det handler om de rigtige spørgsmål og den rette sværhedsgrad. Quizzen skal være så svær, at det er udfordrende, men tilpas nem til at alle kan være med. Og den balance er noget af det sværeste at ramme.

Derfor skal du teame op med mig. Jeg har 15 års quiz-erfaring fra radioen.

Skriv direkte til Kenneth:

DET SIGER VIRKSOMHEDERNE

“Kenneth gør altid et supergodt indtryk med sin velforberedte, underholdende og afslappede stil. Hans “show” formår hver gang at samle og engagere medarbejderne”. (Læs mere)

Henrik Fuglsang
Direktør
, Nyhavn Rejser

“Et show fyldt med selvironi, uhøjtidelighed og et snert af stand-up-komik… godt blandet med en forfærdelig stor viden om musik.” (Læs mere)

Bettina Küsch
Festivalkoordinator
Jelling Musikfestival

“Kenneth K var en kæmpesucces til vores fest og tog festdeltagerne med storm med sin underholdende og charmerende facon som vi kender fra radioen.”

Claus Juul Hansen
Managing Partner
Kromann Reumert

“Med hans velkendte stemme, underholdende attitude og professionelle indstilling fik vi leveret vores budskaber på en måde, som gjorde deltagerne glade og fastholdt dem fokuserede igennem hele præsentationen.” (Læs mere)

Oliver Somers
Lufthansa Group

“Kenneth var veloplagt quizmaster og det helt rigtige valg, for han førte med sikker hånd forsamlingen, og deltagerne fik en alle tiders eftermiddag”.

Jacob Holst
Arrangementskoordinator

Godset, Kolding

Skriv direkte til Kenneth: