Sådan laver du den ultimative online quiz

En quiz er genialt til et socialt arrangement – også online. Især i denne underlige tid, hvor vi ikke kan mødes fysisk.

Mange arbejder hjemmefra og ser ikke sine kollegaer. Vi har brug for at mødes – også selvom vi lige nu kun mødes digitalt. Det har stor værdi at arrangere en fredagsbar eller et andet socialt arrangement online.

Skal du lave en online quiz, så har du brug for en dygtig quizmaster. Det giver det bedste resultat. Og det er her Danmarks mest erfarne quizmaster kommer ind i billedet: Kenneth K.

Den velkendte stemme fra radioen.

Skriv direkte til Kenneth K.:

Få folk til at prioritere arrangementet

En online fredagsbar bliver endnu sjovere, hvis der er planlagt en aktivitet. En quiz med Kenneth K. fra radioen er helt perfekt til formålet.

Hvis du kan slå på tromme for en quiz med Danmarks måske mest erfarne quizmaster, så vil flere tilmelde sig. Og endnu vigtigere: de vil prioritere arrangementet i en hverdag, hvor hjemmearbejde, hjemmeskole og hjemmepasning skal gå op i en højere enhed.

Det gode ved en quiz med Kenneth K. er, at alle deltagere på mødet bliver aktiveret. Ingens skal bare kigge på. Alle skal deltage. Det er team-building, hygge og aktivering i én. Glæden smitter og folk har en sjov oplevelse at være fælles om.

Stil krav – og aktivér folk

Online møder stiller store krav til folks disciplin. Normalt skal du sidde passivt og lytte til et budskab på et Teams/Zoom/Skype møde. En quiz med Kenneth K. er det stik modsatte: Pludselig skal du være aktiv deltager.

Det er både motiverende og sjovt.

Du kan selvfølgelig lave en quiz selv. Men du kan ikke lave den lige så godt som en mand, der har quizzet i radioen i 15 år. Og du kan heller ikke styre den lige så kyndigt som en erfaren quizmaster.

Få stemmen fra radioen til at styre din quiz. Det gør dit næste online arrangement meget sjovere.

Kenneth K. er kendt fra radioen, hvor han hver søndag styrer Musikquizzen på DR P4 med kyndig hånd. Et sted mellem 600.000 og 700.000 lyttere stiller ind på programmet hver uge. Det er næsten halvdelen af alle danskere, som har radioen tændt søndag eftermiddag.

Hvilke platforme kan bruges?

Du kan lave en online quiz med Kenneth K. i både Google Meet, Skype for Business, Zoom eller Microsoft Teams. Hvert system har sine egne fordele og ulemper.

Kan det være på engelsk?

Selvfølgelig! En online quiz med Kenneth K. kan være på både dansk og engelsk. Begge dele er en mulighed. Er virksomhedssproget engelsk, kan dette sagtens lade sig gøre.

Tag pænt tøj på

Vi har siddet i joggingbukser på hjemmekontoret siden foråret 2020. Lad os gøre noget særligt ud af, at vi mødes – også selvom det er på nettet. Det mindste du kan forlange af din quizmaster er, at han sørger for at gøre det hele lidt festligt. Synes du ikke?

Skriv direkte til Kenneth K.: