Nyt Musikquizzen brætspil

Det nye Musikquizzen brætspil er på gaden. Ny spilleplade, nye kategorier, nye spørgsmål.

Du skal bygge din egen spilleplade og vælge mellem de forskellige kategorier. Det er lavet, så I selv designer jeres spilleoplevelse.

Jeg har brugt foråret på at skrive 1.350 spørgsmål, så jeg håber du bliver glad for spillet. Da vi for snart ni år siden lavede det gamle Musikquizzen brætspil sagde jeg, at jeg aldrig ville gøre det igen.

Nu kan jeg godt huske hvorfor jeg sagde det. Det har kostet blod, sved og tårer at få det færdigt, og det forklarer måske min entusiastiske reaktion, da jeg ser det færdige spil første gang.

Det nye spil kan købes på internettet og i detailhandlen. Der findes på nettet stadig nogle få eksemplarer af det gamle spil, og måden at kende forskel på dem er, at det nye spil er pakket i en grøn kasse. Og der står “P4” udenpå.

Og så håber jeg du vil lytte med på søndag på P4 kl. 12:15.