15 års jubilæum på Musikquizzen

Jeg har 15 års jubilæum på Musikquizzen. Det var d. 7. januar 2006, at jeg første gang tog rollen som quizmaster på mig. Siden har jeg ikke set mig tilbage.

Musikquizzen er bare vokset og vokset som radioprogram i de 15 år. Lyttertallet er højere end nogensinde. Antallet er mennesker som ringer ind det samme. Det er jeg enormt stolt af.

I dag lytter halvdelen af alle danskere, som har tændt deres radio søndag eftermiddag, til Musikquizzen. Det er op mod 800.000 danskere hver gang.

Jeg har faktisk ikke tal på, hvor mange udgaver af Musikquizzen, jeg har lavet. Det er i hvert fald over 600 programmer. Nok nærmere 700. Og hvis vi regner med, at jeg har seks quizdeltagere igennem i hver udsendelse, så har jeg nok quizzet 4.000 danskere i radioen.

Og det er disse mennesker, som er grunden til programmets holdbarhed. Helt almindelige mennesker, som ringer ind og vil blære sig med deres viden.

Det er disse mennesker, som Musikquizzen handler om. Hvis du har brugt tid på at tilegne dig viden om musik, så gør jeg plads til at du kan komme igennem og shine i programmet.

Jeg hører tit folk sige, at Musikquizzen er lyden af weekend. Det er en del af soundtracket til søndagen. I bilen, i sommerhuset, i privaten, i hovedtelefonerne. En fast bestanddel af ugens sidste dag, hvor man hygger sig og lader op til en ny uge.

Så jeg fortsætter ufortrødent. For jeg elsker stadig at lave programmet. Også efter 15 år som fast quizmaster på Musikquizzen.