Musik quiz med Kenneth K.

Når DR P3 hver søndag blænder op for en omgang musik quiz, så sørger hver tiende indbygger i Danmark for at have radioen tændt.

Over en halv million mennesker lytter med hver eneste weekend, og efterhånden er det blevet en fast tradition at weekendens gøremål bliver udført samtidig med at radioen er tændt, og der kører musik quiz i baggrunden.

Idéen til programmet er ganske simpel: I tre timer bliver der dystet i musikviden, og de som ved mest bliver hyldet i programmet for deres viden. Kategorierne i p3’s musik quiz spænder over alt fra one-hit wonders til aktuelle kunstnere til årstal eller årtier.

Book Kenneth K. – klik her!

Nogle af de mest populære musik quiz kategorier handler om specifikke bands eller artister. Adele, Kent, Prince, Rammstein, George Michael, U2 og Oasis er blot nogle af de navne der er blevet quizzet i programmet.

Med jævne mellemrum bliver der også lavet særlige ‘musik quiz hyldest’ udsendelse med nogle af de allerbedste musik quiz deltagare fra det seneste halve til hele år. Hør de ti vildeste deltagere i Musikquizzen her: dr.dk/musikquizzen

Igennem årene har der været et hav af forskellige kategorier i P3’s musik quiz, og alle spørgsmålene bliver lavet af Kenneth K., som har været musik quiz vært på P3 siden januar 2006.