“Selvironi, uhøjtidelighed og et snert af stand-up-komik”

Danmarks tredjestørste festival, Jelling Musikfestival, afgav det højeste bud, da Musikquizzen på P3 blev sat på auktion i forbindelse med den store Danmarks Indsamling. Kr. 19.895,- lød det vindende bud på, og det blev omsat til en fantastisk aften i Jelling.

Kenneth K. er ikke kun en sprød stemme i Musikquizzen på P3 – han er et meget nærværende menneske, men også en meget professionel ”fætter”, som – til min meget positive overraskelse – leverede et show fyldt med selvironi, uhøjtidelighed og et snert af stand-up-komik… godt blandet med en forfærdelig stor viden om musik.

Vi var en lille jysk flok hjælpere fra Jelling Musikfestival, som havde fornøjelsen af et par timers super hyggelig, sjov og velforberedt quiz-show med et totalt overskudsmenneske, nemlig Kenneth K.

Bettina Küsch
Festivalkoordinator
Jelling Musikfestival

Bidraget til Danmarks Indsamlingen går ubeskåret til børn på flugt og bliver fordelt på 12 konkrete projekter i 10 afrikanske lande.

Book Kenneth K. – klik her!