“Velforberedt, underholdende og afslappet”

Nyhavn Rejser er en førende uafhængig udbydere af individuelle kvalitetsrejser, rejser med dansk rejseleder samt kongres-, konference- og incentiverejser til hele verden.

Vi har benyttet Kenneth K. i flere omgange til at stå i spidsen for medarbejder-arrangementer i Nyhavn Rejser.

Kenneth er den perfekte quizmaster og udover at teste vores musikviden, har han også quizzet os i Nyhavn Rejsers historie. På den måde udviser han stor forståelse for vores behov for at kombinere fagligt indhold og ren underholdning.

Kenneth gør altid et supergodt indtryk med sin velforberedte, underholdende og afslappede stil, og hans “show” formår hver gang at samle og engagere medarbejderne til fulde.

Book Kenneth K. – klik her!

Disse arrangementer ligger typisk efter en lang arbejdsdag, men alligevel evner han lynhurtigt at motivere forsamlingen og fastholde deres opmærksomhed, og derved skaber han ‘et fælles rum’, hvor vi kan drille, grine og hygge os sammen, selvom vi egentlig sidder og quizzer mod hinanden i små grupper.

Det er dygtigt gjort, for på den måde skaber han en fælles referenceramme på tværs af afdelinger, og formår således at lægge grundstenen til en fantastisk aften blandt kollegaer.

Direktør Henrik Fuglsang
Nyhavn Rejser