Vigtige budskaber pakket ind i underholdende quiz

Carlson Wagonlit Travel er Danmarks førende travel management virksomhed med 200 medarbejdere og en omsætning på ca. DKK 1,5 mia. CWT er en global markedsleder i 150 lande med omkring 20.000 ansatte i hele verden.


Vigtige budskaber pakket ind i velkendt og underholdende quiz

Det kan hurtigt blive selvfedt, selvhøjtideligt og kedeligt, når man vil præsentere nogle af virksomhedens vigtige budskaber. Og hvad gør man så…?

Book Kenneth K. – klik her!

Man får Kenneth K. til at gøre det sjovt, underholdende og topprofessionelt ved hjælp af hans karakteristiske stemme, den velkendte musikquiz jingle, uddeling af cd’er og en masse musik – uden på nogen måde at overskygge de budskaber, man gerne vil have frem.

Carlson Wagonlit Travel samlede i november 2012 godt 100 mennesker til en social og faglig aften for samarbejdspartnere, medarbejdere og leverandører, og her leverede Kenneth K. et show, som var så gennemarbejdet, humoristisk, karakteristisk og veltilrettelagt, at der ikke er en finger at sætte på noget.

Sophie Hulgard
General Manager Denmark
Carlson Wagonlit Travel